Yin Yoga

Een mooie les gericht op diepe ontspanning, mindfulness, soepel houden van het bindweefsel en gewrichten. Je leert de grenzen van je lichaam weer te (kunnen) voelen. Yin yoga is langzaam, statisch, zacht en met de focus op overgave en loslaten. Het is gericht op het bindweefsel waarbij je zo min mogelijk spierspanning gebruikt.

Hatha Yoga

De les is als volgt gestructureerd; een korte meditatie, ademhalingsoefeningen, asana’s (houdingen) die je tussen de 15 seconden en 1 minuut vasthoudt, waardoor je spieren flexibeler, sterker en langer gaan aanvoelen. Voor en na de houdingen is er tijd voor ontspanning. Balans terugbrengen in je lichaam en geest.

Slow Vinyasa

Slow Vinyasa wordt gekenmerkt door een serie van asana’s (yogahoudingen) die in een rustige en continue flow worden uitgevoerd. Het is dynamisch, krachtig en uitdagend, en wordt gedaan op het ritme van de ademhaling. De bewegingen gaan naadloos in elkaar over. De synchronisatie van ademhaling en beweging – kenmerkend voor deze yogavorm – heet Vinyasa en creëert een flow: zo wordt je yoga-oefening een meditatie in beweging.
 
Je leert ontspanning te vinden in je inspanningen en te bewegen vanuit een sterke basis. Je ervaart zowel inspanning als ontspanning en stilte. Deze oefening stimuleert de circulatie in het lichaam, versterkt en versoepelt de spieren. Het lichaam wordt soepel en sterk terwijl de geest tot rust komt. Na de les voel je je energiek en kalm.
 
Slow Vinyasa is zeer geschikt voor beginners. Het tempo ligt laag en er is meer tijd om in een yogahouding te blijven.

Gratis proefles

Wil je vrijblijvend de sfeer proeven van één van onze yogalessen? Vul dan het onderstaande formulier en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.