Sportschool in Burgum

Naast al onze groepslessen en Milon Cirkel kun je ook trainen in onze gym. Of je nu met losse gewichten, vaste apparaten of cardio aan de slag wilt wij hebben volop keus. In onze gym staan de nieuwste apparaten van TechnoGym en voor de echte liefhebbers hebben we Pure Strength apparatuur van TechnoGym staan.

Heb je hulp nodig met een trainingsschema? Als je lid bent van Happy Life 35 krijg je exclusief toegang tot de Happy Life 35 App. Via deze app zetten wij een trainingschema voor je klaar en kun je al je trainingen eenvoudig bijhouden.

Wil je gewoon lekker trainen met je eigen programma’s? Uiteraard ben je dan ook welkom. Onze coaches zullen altijd voor je klaarstaan om jouw doelen te behalen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt in ons sportcentrum. In ons sportcentrum tref je jouw vrienden, familie en tref je mensen die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als dat jij doet. Combineer dat met de beste professionele en warme begeleiding en je voelt je direct thuis. Wij zeggen niet voor niets: fit worden en fit blijven in een omgeving die aanvoelt als een tweede huiskamer. Kom jij het verschil ervaren?

Bekijk hier of we op dit moment aan actie hebben.

Gewoon binnen je abonnement

  • Gratis Happy Life 35 App voor inzicht, reserveringen en trainingsprogramma’s.
  • Persoonlijke intake bij start.
  • Koffie en thee zijn gratis.
  • Elke maand een gratis meting en trainingsprogramma op maat.
  • Gratis gebruik van sauna.

Boek een proefles

Vrijblijvend kennismaken met onze gym? Vul dan het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Waar wil je een proefles volgen?*