Je herkent het vast! 

Thuiskomen na een lange werkdag waar het thuisfront graag jouw onverdeelde aandacht wil, maar eigenlijk moet je ook nog even sporten. Anno 2024 proberen we zoveel ballen in de lucht te houden, het lijkt soms een onmogelijke opgave. Sporten kan dan voelen als een vervelende verplichting, voor deze mensen bieden wij de perfecte oplossing!

 • Een volledige work-out in slechts 35 minuten
 • Slechts twee sportmomenten per 10 dagen
 • Altijd persoonlijke begeleiding van een Milon Coach
 • Een unieke trainingsmethode die bewezen effectief is
 • We ontvangen je met een glimlach 🙂

Milon Cirkel in Burgum

Bij Happy Life 35 kun je terecht voor alle soorten leefstijloplossingen. We bieden de volgende leefstijloplossingen: Personal Training, Small Group Training, lifestyle-en voedingscaching en de Milon Cirkel

Één van deze leefstijloplossingen is de Milon Cirkel. In de Milon Cirkel train je altijd onder begeleiding van één van onze Milon coaches. De Milon Cirkel is de meest optimale manier om jouw fitheid te trainen. Lees snel verder om meer over de Milon Cirkel te ontdekken.

Wat is de Milon Cirkel?

Wat zou jouw voorkeur hebben? Per week 50km joggen of 2 keer per week een optimale, leuke en afwisselende kracht en conditietraining? Een leuke bijkomstigheid: we vragen slechts 35 minuten van je tijd.

De Milon Cirkel is uniek in Burgum en één van de best bewaarde trainingsmethodes van dit moment. De Milon Cirkel bestaat uit volautomatische kracht en cardio apparatuur die we eenmalig volledig op je lichaam instellen. Deze instellingen worden bewaard op een persoonlijke pas. Door de pas tegen het apparaat aan te houden stelt het apparaat zich automatisch in op de opgeslagen instellingen. Hierdoor train je altijd veilig en optimaal in de Milon Cirkel.

Ongeacht wat je doelstelling ook is onze Milon coach helpt je om deze doelstelling te behalen én om deze doelstelling te behouden. Daarom maken we voor iedereen een op maat gemaakt programma en train je altijd op je eigen niveau. Dit doen we altijd voordat je start met je eerste training in de Milon Cirkel

Hoe langer je blijft sporten in de Milon Cirkel des te persoonlijker je trainingsprogramma zal worden. Periodiek wijzigen we je programma zodat we altijd de juiste trainingsprikkel geven aan je spieren.

De trainingsmethode van de Milon Cirkel kenmerkt zich door een verhoogde excentrische training. Wat betekent dit? De teruggaande beweging van een oefening is altijd zwaarder dan de heengaande beweging. Door de verhoogde weerstand in de excentrische fase (teruggaande beweging) train je tot wel 30% effectiever dan traditionele fitness. Dat maakt dat je nog optimaler en intensiever je spierkracht en spierconditie traint.

Tijdens het trainen is er altijd een Milon coach aanwezig om je te motiveren en begeleiden. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd juist en optimaal traint. Naast dat we goede begeleiding erg belangrijk vinden, hebben we ook aandacht voor het sociale aspect. Even een praatje tussen het trainen door houden we dan ook zeker van. Dat stukje persoonlijke aandacht maakt het trainen nét iets prettiger.

Voor wie is de Milon Cirkel geschikt?

De Milon Cirkel is voor iedereen die graag slanker, fitter, sterker en vitaler wil zijn. Één van de grote voordelen van trainen in de Milon Cirkel is dat je in 35 minuten een complete en optimale training doet. Anno 2024 proberen we zoveel mogelijk ballen in de lucht te houden. Toch vinden we het belangrijk om voldoende (intensief) te bewegen. Voor mensen die weinig tijd of zijn hebben om te trainen is de Milon Cirkel dé oplossing.

De Milon Cirkel is ook erg geschikt om samen te trainen. Je traint op hetzelfde tempo maar altijd op je eigen niveau. Als je eenmaal bent begonnen met je training in de Milon Cirkel dan hoef je nooit te wachten op een apparaat wat vrij komt. Je schuift met z’n allen door naar het volgende apparaat waardoor je nooit hoeft te wachten. Samen trainen is nog niet eerder zo gezellig geweest!

Heb je last van een blessure of een andere mobiliteitsbeperking? Ook dan is de Milon Cirkel zeer geschikt om in te trainen. Doordat we alle apparaten persoonlijk op jouw lichaam kunnen afstellen garanderen we dat je pijnvrij kunt trainen. Voordat je start met trainen in de Milon Cirkel doorlopen we een uitgebreide intake zodat we een programma op maat voor je maken.

Hoe vaak Milon Cirkel per week?

Om echt fit te worden zal je vast vaak moeten trainen horen we je denken. We bewijzen je graag het tegendeel! Doordat de Milon Cirkel de meest optimale manier van trainen is adviseren we je om twee keer per week te trainen. Vanaf de eerste training zal je het verschil al merken en na een aantal weken ga jij je fitter, sterker en energieker voelen.

Voor het trainen in de Milon Cirkel raden we het af om vaker dan twee keer per week te sporten. Met twee keer sporten per week

Wanneer zie je resultaat met de Milon Cirkel

Zoals je net hebt kunnen lezen zal je vanaf de eerste training het verschil al merken. Omdat elk lichaam anders is en iedereen een ander trainingsdoel heeft is het lastig om te zeggen wanneer je exact resultaat zult zien. Gemiddeld merken we dat leden die in de Milon Cirkel trainen na 6 weken de eerste resultaten gaan voelen én zien.

Om je progressie te blijven volgen plannen we regelmatig een lichaamsmeting. We meten je lichaamsvet, spiermassa en lichaamswater. Binnen 1 minuut meten we alle waarden en leggen we je uit wat deze waarden betekenen.

Dit doen we voordat je start met je eerste training en blijven we periodiek doen om je progressie bij te houden. Is alleen trainen in de Milon Cirkel niet voldoende? Dan bieden we je altijd de mogelijkheid om je op weg te helpen met voedingsbegeleiding (beschikbaar als add-on). Als je deze twee combineert dan is succes gegarandeerd.

Gewoon binnen je abonnement

 • Gratis Happy Life 35 App voor inzicht, reserveringen en trainingsprogramma’s.
 • Persoonlijke intake bij start.
 • Koffie en thee zijn gratis.
 • Elke maand een gratis meting en trainingsprogramma op maat.
 • Gratis gebruik van sauna.

BOEK EEN GRATIS PROEFLES

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 110 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

#6