Bericht na persconferentie

Wat in de afgelopen 24 uur al overal te lezen was is nu dan toch echt bevestigt in de persconferentie. Vanaf 6 november is het verplicht om een QR code te tonen bij een bezoek aan de sportschool.

Wij begrijpen dat er op dit moment een verscherping van de maatregelen noodzakelijk is, echter zijn wij onwijs teleurgesteld en ergens ook boos dat de fitnessbranche met een verzwaring van maatregelen krijgt te maken. Ons sportcentrum draagt juist bij aan de gezondheid van onze maatschappij en het invoeren van een QR code maakt de drempel om ons sportcentrum te bezoeken onnodig hoog. Daarnaast willen wij niemand aan onze deur weigeren of uitsluiten. Iedereen is immers welkom in ons sportcentrum.

Tegelijkertijd hebben wij geen andere keus dan meewerken aan deze maatregel om sluiting van ons sportcentrum en hoge dwangsommen te voorkomen. Hoe wij deze maatregel precies gaan naleven werken wij nog uit. Wij zijn nog in afwachting van de brancheorganisatie NL Actief en VES wat het plan van aanpak is. Eind deze week verwachten wij je te kunnen bijpraten in onze nieuwsbrief.

Wij geloven er in dat er voor iedereen een oplossing is ondanks dat je misschien nu het gevoel hebt om je abonnement stop te zetten. Wij vragen je in dit geval per e-mail contact met ons op te nemen en dit niet per telefoon te doen. Zo blijven we het overzicht houden om je zo goed mogelijk te helpen. Samen zorgen wij voor een passende oplossing!

Wij houden je op de hoogte!

Sportieve groet,

Team Happy Life 35