Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische baan waarin je jouw passie voor sport kunt delen? Dan is deze vacature als allround groepslesinstructeur bij Happy Life 35 in Burgum echt iets voor jou! Bij ons kun je rekenen op een interne opleiding, waarin je alles leert over onze populaire groepslessen zoals XCORE, Yoga, Club Power en Spinning. Daarnaast bieden wij flexibele werktijden, waardoor deze functie perfect te combineren is met je vaste baan. En het mooiste van alles? Je kunt gratis sporten bij onze sportscholen én we bieden een marktconform salaris! Lees snel verder om te ontdekken of jij de allround groepslesinstructeur bent die wij zoeken!

Functie

Als allround groepslesinstructeur bij Happy Life 35 ben jij verantwoordelijk voor het geven van diverse groepslessen aan onze enthousiaste leden. Met jouw energie en motivatie zorg jij ervoor dat de deelnemers een geweldige workout ervaren, waarbij plezier en resultaat hand in hand gaan. Je geeft onder andere lessen in XCORE, Yoga, Club Power en Spinning. Dankzij jouw talent om mensen te motiveren en te inspireren, creëer je een gezellige en sportieve sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Over ons

Happy Life 35 is een moderne sportschool in Burgum waar persoonlijke aandacht en een goede sfeer centraal staan. Bij ons kunnen zowel beginners als gevorderden terecht voor diverse sportactiviteiten, waaronder fitness, groepslessen en personal training. Onze missie is om mensen te helpen een gezonde en actieve levensstijl te bereiken én te behouden. Onze enthousiaste teamleden spelen hierbij een belangrijke rol en maken van Happy Life 35 een plek waar iedereen met plezier komt sporten.

Dit verwachten we van je

 • Je beschikt over relevante ervaring en/of opleiding in groepslesinstructie of bent bereidt op dit te behalen.
 • Je hebt affiniteit met verschillende groepslessen, zoals XCORE, Yoga, Club Power en Spinning.
 • Je bent in staat om op een enthousiaste en motiverende manier les te geven aan verschillende doelgroepen.
 • Je bent flexibel inzetbaar, voornamelijk in de avonduren.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.
 • Je bent representatief en straalt energie uit.

Dit kan je van ons verwachten

 • Een contract voor 4/6 uur per week.
 • Een marktconform salaris, passend bij je ervaring en achtergrond.
 • Gratis sporten bij onze sportscholen.
 • Mogelijkheden voor interne opleidingen en bijscholing.
 • Een gezellige werkomgeving met leuke collega’s.
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei.

Enthousiast geworden?

Word jij onze nieuwe allround groepslesinstructeur en wil jij je passie voor sport delen met onze leden? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief en cv naar bart@happylife35.nl! Heb je nog vragen over de functie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bart Roemers via bart@happylife35.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwste aanwinst in ons team van enthousiaste instructeurs!