Mega nieuws!

Nu de meeste mensen de vakanties weer achter de rug hebben en we terug gaan naar het ‘normale’ leven hebben wij onwijs gaaf nieuws voor jullie! Onze openingstijden zijn gewijzigd, we hebben 2 enthousiaste nieuwe medewerkers én daarop aansluitend hebben wij een heel gaaf nieuw groepslesrooster!

Openingstijden

Van maandag t/m donderdag zijn wij geopend van 08:00 t/m 12:00 en van 16:00/21:30. Op vrijdag zijn wij geopend van 08:00/12:00 en van 16:00/20:30. Op zaterdag zijn wij geopend van 09:00 t/m 12:00. 

Nieuwe lesgevers!

Vanaf 31 augustus hebben wij 2 nieuwe lesgevers in Burgum! Hinke en Karel, onwijs blij zijn wij met deze versterking van ons team in Burgum.

Hinke is in de sportwereld van Burgum en bekend gezicht. Nu gaat zij bij ons de groepslessen verzorgen en sleept je vol enthousiasme mee! Ook is het mogelijk om je op te geven voor Piloxing en Yoga bij Hinke. Bij voldoende animo zullen deze lessen op woensdagochtend worden gegeven. Geïnteresseerd? Geef je dan op bij de receptie!

Karel gaat de spinningslessen verzorgen, in zijn vrije tijd is hij DJ! Dus je bent altijd voorzien van goede opzwepende muziek bij deze man. Vanaf 1 oktober 2020 gaat hij ook wielrentrainingen verzorgen

Groepslesrooster

Met de versterking van twee nieuwe lesgevers hebben wij ook een nieuw groepslesrooster gemaakt. Van Pilates, naar Zumba en terug naar Club Yoga, we hebben een completer groepslesrooster dan ooit! Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier, of op de onderstaande knop voor alle informatie. Let op, het is noodzakelijk om van te voren reserveren. Heb je nog geen link van ons ontvangen mail/bel dan met ons!

Welke groepsles ga jij proberen?

 

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom in álle 110 Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot álle 110 aangesloten sportcentra.

#6