Sneller trainen, slechts 2x 35 minuten per week!

In de Milon Cirkel doe je een complete training voor het hele lichaam in slechts 35 minuten. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar door een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je spieren en conditie op een veilige en effectieve manier.

sportschool stiens

Milon cirkel is completer

In de Milon Cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je af met cardiotraining. Op de spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut, drie keer achter elkaar. Daarna train je vier minuten op een cardio apparaat. De wisseltijd tussen de oefeningen is 30 seconden, hierdoor blijft je hartslag hoog, en daarmee ook je verbranding!

Zeer effectief

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon Cirkel effectiever is dan op traditionele toestellen. Waarom?

  • Door de korte wisseltijden blijft je hartslag hoog en ben je dus continue je uithoudingsvermogen aan het trainen
  • Door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele spiertraining met gewichten
  • ​Je Milon Cirkel coach zorgt dat je iedere keer het maximale uit je training haalt

Probeer het eens!

Met de persoonlijke begeleiding van Happy Life 35 in Stiens en Burgum behaal jij op een efficiënte manier jouw ideale gewicht. Met het geoptimaliseerde programma kan jij je resultaat zelfs langer behouden. Met jouw goede motivatie en de specialisten van Happy Life 35 in Burgum en Stiens wordt sporten leuk, effectief en het geeft je energie!